Met wie werken we hier aan?

Gemeenten Bladel en Reusel-De Mierden werken samen met Provincie Noord-Brabant aan een verbeterde N284. In het projectteam zijn alle partners vertegenwoordigd. Het team ondersteunt de Stuurgroep en werkt dagelijks aan het project.

Het projectteam bestaat uit een projectleider (provincie Noord-Brabant), manager projectbeheersing (provincie Noord-Brabant), omgevingsmanager (coördinator regio De Kempen), technisch/contractmanager (gemeente Reusel-De Mierden), technisch/contractmanager (gemeente Bladel), technisch/contractmanager (provincie Noord-Brabant) en een communicatieadviseur.

Voor dit onderzoek hebben provincie en gemeenten advies- en ingenieursbureau Antea Group geselecteerd.

Stuurgroepleden

Stuurgroep N284

Stuurgroep N284, vlnr op foto Wim van der Linden (wethouder gemeente Bladel), Christophe van der Maat, Gedeputeerde Mobiliteit en Financiën provincie Noord-Brabant en Frank Rombouts, Wethouder van de gemeente Reusel-De Mierden).

Gedeputeerde Van der Maat: “Het gaat wel om onze weg, maar die heeft zoveel relaties met keuzes die door de gemeenten maakt. Het is dan logisch om hierin intensief samen op te trekken. Door de gemeenten nadrukkelijk te betrekken en onderdeel te maken van het gezamenlijk projectteam, wordt lokale kennis gebruikt en dat komt de aanpak alleen maar ten goede.”